Polttopuut

Polttopuuta Vantaalta

Myydään polttopuuta ammattilaisen pilkkomana – Sahamies on palveluksessasi Vantaalla, Espoossa, Helsingissä ja muualla Uudellamaalla. Sahamies on erikoistunut puidenkaatoon hankalissakin kohteissa. Kaadetut puut saadaan taas hyötykäyttöön polttopuuksi pilkkomalla. Sahamiehen polttopuun myynti tapahtuu paikan päällä Vantaalla, tai puunkaadon yhteydessä voidaan kaadetut puut pilkkoa asiakkaalle polttopuuksi. Näin ennen ongelmapuut saadaan hyötykäyttöön vielä pitkäksikin aikaa!

Laadukkaat polttopuut

Myytävät polttopuut on sahattu sopivan kokoisiksi ja kuivattu polttovalmiiksi. Polttopuille ei siis tarvitse keksiä vajasta sopivaa soppea niiden kuivaamiseksi, vaan ne voidaan vaikka kantaa suoraan sisään tulipesän läheisyyteen. Polttopuiden lämpöarvo on mitä parhain, kun se toimitetaan kuivana. Puuaines on laadukasta ja kotimaista puuta, josta saadaan jalostettua laadukkaat polttopuut kaikkiin käyttötarkoituksiin. Myymme niin koivu- kuin sekaklapia.

Klapeja kotiin tai mökille

Sahamieheltä saat klapeja niin kotiin kuin mökille. Puilla lämmität esimerkiksi asuinrakennukset, saunat, kesämökit, grillit ja lämpökattilat. Talvisin puulämmitys on tunnelmallinen lisä esimerkiksi sähkölämmityksen oheen. Puulämmitys myös säästää lämmityskustannuksissa. Myymme klapeja ympärivuoden ja kaikenkokoisissa erissä.

Koivuklapin myynti

Myytävät polttopuut ovat laadukkaita, täysin kotimaisia koivuhalkoja tai sekaklapia. Koivuklapeilla on erityisen hyvä lämpöarvo, ja näin ollen se sopii erittäin hyvin takoiksi poltettavaksi. Sekaklapi taas soveltuu pienemmän lämpöarvonsa ansiosta paremmin lämpökattiloihin ja saunan lämmitykseen, joissa on tärkeää pystyä säätelemään paremmin lämmöntuottoa. Polttopuut myydään joko irtohalkoina tai valmiiksi säkkeihin pakattuina. Seka- ja koivuklapin hinta selviää soittamalla!

Kaadetun puun varastointi polttopuuna

Jos pihapiiristä on kaadettu puu tai useampi, ja niistä on tehty polttopuita, ne kannattaa pinota ja säilöä oikein. Väärin pinottuna kostea polttopuu on altis lahottajasienille, jotka taas saattavat aiheuttaa allergiaoireita palaessaan. Kaikkein tärkein olisi saada pilkotut puut kuivattua mahdollisimman hyvin, ja sen jälkeen pinota ne sateelta suojattuun paikkaan, jossa ilma kiertää niiden sisässä ja ympärillä.

Tilaa polttopuuta edullisesti Vantaalta!

Sahamies myy laadukasta polttopuuta Vantaalla. Puunkaadon yhteydessä kaadetut rungot ja oksat voidaan pilkkoa polttopuiksi asiakkaalle itselleen tai Sahamies voi viedä ne mukanaan ja hoitaa niiden jatkokäsittelyn. Puukaatoja tehdään Vantaan lisäksi Espoossa, Helsingissä sekä muualla Uudellamaalla. Sopimuksesta puunkaadot ja -karsinnat voidaan tehdä myös pidemmän matkan päässä Uudenmaan ulkopuolella.

Soita 045 8844 228 ja kysy lisää.