Energiapuu


Energiapuu hyvään hintaan

Energiapuu syntyy haketuksen oheistuotteena. Energiapuuta ja haketta käytetään esimerkiksi polttoaineena lämpövoimaloissa sekä biodieselin valmistamisessa. Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla, eli Vantaan, Espoon ja Helsingin alueella energiapuuta korjaa ammattitaidolla tietenkin alan kokenut toimija, Sahamies. Palvelemme yksityisiä talouksia ja yrityksiä, mutta myös taloyhtiöt ja julkinen sektori (kunnat, kaupungit ym.) kuuluvat asiakaskuntaamme. Energiapuu toimitetaan yleensä juuri paikallisille lämpövoimaloille, ja tätä kautta puutavaralle on olemassa myös markkinat valmiina.

Eli pähkinänkuoressa: meiltä voi ostaa sekä haketta että energiapuuta kilpailukykyisin hinnoin Uudenmaan alueella. Lisäksi kaadamme puut ja teemme niistä energiapuuta tai haketta, jota sitten voidaan myydä eteenpäin. Olemme siis sekä myyjien että ostajien puolella tarjoten tähän väliin asiantuntemustamme ja puualan osaamistamme. Lisäksi me välitämme energiapuuta myös yrityksille ja yksityisille sekä polttopuuksi että hakkeeksi.

Energiapuun hinnoittelemme sen laadun, määrän ja kohteen mukaan. Kotimaisen energiapuun etuina ovat ne seikat, että sillä on hyvä lämpöarvo ja lisäksi sen käyttö on varsin energiatehokasta.

Energiapuun korjuu onnistuu nopeasti

Energiapuun korjuu tapahtuu toimestamme nopeasti ja tehokkaasti, ilman ylimääräisiä kommervenkkeja. Kannattaa muistaa, että energiapuun hakkuut on keskitetty Kemera-lain ja pienpuun energiatukilain mukaisiin kohteisiin.

Käytämme energiapuun korjuussa asianmukaista kalustoa, ja korjuusta vastaavat meillä aina kokeneet ja asiantuntevat ammattilaiset. Näin energiapuun korjuu tapahtuu ilman, että ympäristölle seuraisi minkäänlaisia vahinkoja tai ongelmia. Käytämme tarkkuutta kaikessa työskentelyssämme nyt ja aina. Siksi kannattaa hyödyntää turvallisin mielin Sahamiehen palveluita, kun haluat myydä tai ostaa energiapuuta tai haketta pääkaupunkiseudulla tai Uudenmaan alueella. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!