Haketus


Haketus puunkaadon yhteydessä sekä haketusmyynti

Täytä yhteydenottolomake tai soita 045 8844 228 ja tilaa!

Jätä haketus ammattilaiselle! Oksien haketus kuuluu olennaisena osana Sahamiehen monipuoliseen palveluvalikoimaan. Myös hakkeen myynti kuuluu palveluihimme. Kun siis tarvitset haketusta tai hakemyyntiä Vantaan, Keravan, Espoon tai Helsingin seudulla tai muualla Uudenmaan alueella, me palvelemme ammattitaidolla!

Haketus voidaan tehdä myös heti puunkaadon yhteydessä lisäpalveluna, jolloin jäljelle jäävät pelkät pätkityt rungot, ja oksista saadaan tehtyä hyvää haketta. Hakettimesta syntyvää hyvälaatuista oksahaketta voi käyttää esimerkiksi eläinten kuivikkeeksi, ympäröimään istutuksia tai muuten piha-alueella eri käyttötarkoituksissa. Sahamiehen hakemyynti palvelee puolestaan silloin, kun tarvitset haketta, mutta sinulla ei ole mitään haketettavaa.Oksien haketus tapahtuu siihen tarkoitukseen suunnitellulla hakettimella, joka hakettaa ongelmitta hieman paksummatkin oksat. Vahva moottori huolehtii oksien silppuamisesta, poistotorven avulla valmis hake taas on mahdollista ohjata haluttuun paikkaan pihamaalla tai vaihtoehtoisesti kerätä suoraan talteen kottikärryihin tai säkkeihin. Näin haketta voidaan näppärästi käyttää myöhemmin.

Haketusta kattavasti tarpeesi mukaan

Olemme suorittaneet oksien haketusta Uudellamaalla jo pitkään muiden metsuri- ja puunhoitopalveluiden ohella. Haketus on helppo tapa saada kaadettavien puiden oksat hyötykäyttöön nopeasti, sillä kuten mainittua, hake soveltuu mainiosti esimerkiksi kuivikkeeksi eläimille tai pihamaan eri istutuksia ympäröimään – sopivia käyttötarkoituksia hakkeelle on olemassa pihamaalla miltei rajattomasti.

Kun hakettaminen on ajankohtainen joko omana erillispalvelunaan tai puunkaadon yhteydessä, tai hakemyynnille on tarvetta, käänny turvallisin mielin Sahamiehen puoleen ja ota oitis yhteyttä. Palvelemme ammattitaidolla Uudenmaan alueella niin yksityisiä kotitalouksia ja yrityksiä kuin taloyhtiöitä ja julkistakin sektoria (kunnat, kaupungit ym.). Kerro meille rohkeasti, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua, oli kyse sitten haketuksesta tai jostakin muusta tarjoamastamme palvelusta.

Tutustu myös muihin palveluihimme.