Lumenpudotus

Lumenpudotus pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Lumenpudotus Vantaalla, Espoossa, Helsingissä tai muualla Uudenmaan alueella onnistuu parhaiten kun käännyt Sahamiehen puoleen. Teemme puunkaadon, kantojyrsinnän ja haketuksen ohella myös muita korkeanpaikan töitä teollisuuden ja taloyhtiöiden tueksi, ja lumenpudotus katoilta on yksi olennainen osa tätä tarjontaa. Olemme erikoistuneet tekemään töitä korkealla ja käytössämme ovat asianmukaiset turvavälineet, joten meidän palveluitamme on hyvä ja luotettava käyttää. Sopimuksesta olemme valmiina palvelemaan myös Uudenmaan ulkopuolella.

Lumenpudotus kuuluu palveluvalikoimaamme luonnollisesti talvikaudella, kun jatkuva lumisade kerryttää lumimassoja talojen ja rakennusten katoille. Meillä on käytössämme konstit lumenpudotukseen, jolloin kannattaakin ehdottomasti hyödyntää monipuolista osaamistamme ja ammattitaitoamme riittävän ajoissa.

Lumenpudotus katolta

Lumenpudotus katolta onnistuu toimestamme esimerkiksi omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen, liiketilojen, teollisuushallien ynnä muiden rakennusten katoilta ilman ongelmia. Kun siis tarvitset lumenpudotusta Uudenmaan alueella, ota oitis yhteyttä meihin ja kutsu meidät paikalle hoitamaan lumet pois rakennuksen katolta, etteivät ne pääse aiheuttamaan kertyessään mitään ongelmia. Katoille kasautuva lumi voi pahimmillaan nimittäin aiheuttaa jopa katon romahdusvaaran kerääntyessään sinne painaviksi massoiksi.

Teemme myös puunkaatoa monen vuoden kokemuksella sekä kantojen jyrsinnät vaikeistakin paikoista.

Kutsu meidät paikalle hoitamaan lumi pois katolta! Soita 045 8844 228 tai ota yhteyttä sähköpostilla.