Puunkaato


Arboristipalvelut ammattitaidolla Uudenmaan alueella

Täytä yhteydenottolomake tai soita 045 8844 228 ja tilaa!

Puunkaato Vantaa-Espoo-Helsinki-Kerava-Tuusula-Järvenpää-alueella, samoin kuin koko Uudenmaan seudulla, onnistuu Sahamiehen toimesta ongelmitta. Olemme suorittaneet monipuolista ja vaativaakin puunkaatoa pitkään, ja meillä on alalta mittavaa kokemusta sekä lujaa ammattitaitoa. Ahtaatkaan pihat ja hankalat paikat eivät ole esteenä puunkaadolle, sillä juuri ongelmapuiden kaadot kuuluvat palveluvalikoimaamme olennaisena osana.

Toiminta-aluettamme on pääsääntöisesti pääkaupunkiseutu ja Uudenmaan alue. Hyödynnä siis ajoissa ja rohkeasti asiantuntemustamme, äläkä anna kaatumisvaarassa olevien puiden tehdä tuhojaan. Palvelumme ovat saatavilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille kuin myös taloyhtiöille ja julkiselle sektorille (kunnat, kaupungit ym.).

Puunkaatoa vaativissakin olosuhteissa – Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Olemme erikoistuneet vaativiin puunkaatoihin. Ahtaat pihat ja rakennukset eivät ole ongelma – haasta meidät.

Tavallisesti ongelmapuut rakennetulla alueella kaadetaan kiipeilytekniikalla. Puuhun kiivettäessä karsitaan oksat, sitten tiputetaan latva. Alaspäin tultaessa pudotetaan runko pätkissä alas. Tarvittaessa puun osat lasketaan käyttäen köysitekniikoita. Huonokuntoiset puut kaadetaan nostimia apuna käyttäen.

Asiakkainamme on niin yksityistalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kuntia. Työ suoritetaan asiakkaan toivomuksen mukaan, pelkästä yhden puun kaadosta tontin raivaukseen. Tarvittaessa kuljetamme oksat ja puut pois. Voimme myös pätkiä puut asiakkaan haluamaan mittaan. Palveluihin kuuluvat lisäksi haketus ja kantojyrsintä.

Haasteelliset puunkaadot tehdään aina suunnitellusti ja harkitusti. Turvallisuuden ja tehokkuuden takaamiseksi, arvioimme puun ja työalueen ennen kaatamista. Arvioinnin jälkeen asiakas saa tarjouksen. Räätälöimme palvelun ja hinnoittelun tapauskohtaisesti. Työmme oikeuttaa kotitalousvähennykseen.

Puunkaato Helsinki, Espoo ja koko Uusimaa

Puun kaataminen kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi aina silloin, jos sitä ei pysty kaatamaan 100 % turvallisesti omin konstein. Etenkin huonokuntoiset tai lähellä rakennuksia kasvavat puut ovat sellaisia, että ilman kunnon välineitä ja konsteja niitä ei kannata lähteä itse yrittämään kaataa.

Puunkaato Vantaa, Helsinki, Espoo & koko Uusimaa | Tilaa puiden kaato täältä

Pihapuiden kaato tarpeen mukaan

Myös tavallisten pihapuiden kaato sujuu meiltä. Jos itselläsi ei ole kokemusta tai välineitä puunkaadosta, tai haluat avartaa tonttia talosi ympärillä puita kaatamalla ja päästää näin lisää auringonpaistetta pihalle, me autamme mielellämme. Pihapuun kaato tapahtuu toimestamme nopeasti ja tehokkaasti, tarvittaessa jyrsimme kannot ja haketamme vielä oksatkin pois.

Ongelmapuun kaato vuosikymmenen kokemuksella

Ongelmapuun kaato ei ole meille mikään ongelma, sillä me pääsemme korkealle ja vaikeisiinkin paikkoihin. Hankalimmissa paikoissa sijaitsevat puut katkotaan paloissa latvasta alkaen, samalla oksat karsien. Kun katkotut osiot lasketaan hallitusti alas yksi kerrallaan, varmistutaan siitä, ettei ongelmapuun lähellä sijaitseville rakennuksille tai muille alueille tapahdu minkäänlaista vahinkoa.

Kun puunkaato tarvitsee tekijäänsä Uudenmaan alueella, hyödynnä rohkeasti palveluamme – ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tilaa meiltä ammattitaitoinen puunkaatopalvelu.

045 8844 228

info (@) sahamies.fi

Suorat ja kiipeillen kaadot. Kattava kalusto ja vakuutukset.