Kantojyrsintä


Kantojyrsintä alan ammattilaisen tekemänä

Täytä yhteydenottolomake tai soita 045 8844 228 ja tilaa!

Kantojyrsintä on helpoin tapa poistaa ja hävittää niin uudet kuin vanhatkin kannot pihalta tai viheralueilta. Suoritamme kantojyrsintää pääkaupunkiseudulla, eli Vantaan, Keravan, Helsingin ja Espoon alueella sekä muualla Uudenmaan seudulla. Sopimuksesta palvelumme ovat käytettävissä kauempanakin. Kantojen jyrsintä tapahtuu toimestamme asianmukaisella kalustolla, ja laitteet mahdollistavat syvänkin jyrsintäsyvyyden. Vaikka kantojyrsin onkin tarkoitettu pihakäyttöön, käytännössä laitetta on mahdollista käyttää missä tahansa.

Miksi kantoja sitten ylipäänsä poistetaan? Puunkaadon jälkeen jäljelle jäävät kannot saattavat vaikeuttaa puutarhanhoitoa, tehdä pihasta epäsiistin näköisen, hankaloittaa ruohonleikkuuta, olla esteenä istutustöille. Kantoa ei kannata kuitenkaan lähteä poistamaan käsipelillä, eli pilkkomalla ja kaivamalla. Kaivinkoneella poistaminen taas on turhan rajua sekin, sillä jäljelle jää isona ammottava kuoppa sekä telaketjun tai pyörien jäljet nurmikolle. Siksi kantojyrsintä on ehdottomasti paras tapa kantojen hävittämiseksi.

Kantojyrsinnässä kannosta muodostuu kasa maan sekaista puuhaketta. Hakkeen voi hyödyntää katteena istutuksille. Voimme myös viedä halutessanne kantojyrsintäpurun pois. Myös mullan tuominen kuoppaan ja nurmikon istutus hoituu!

Kannon poisto kantojyrsimen avulla

Kannon poisto onnistuu ahtaasta ja hankalastakin paikasta, sillä kantojyrsin on ketterä laite – lisäksi niitä on erikokoisia, joten tarpeen mukaan kantojen poisto voidaan tehdä pienemmällä tai isommalla jyrsimellä. Iso jyrsin mahdollistaa jopa 65 cm jyrsintäsyvyyden maanpinnan tason alapuolelle, joten sen avulla päästään helposti käsiksi syvemmälläkin kasvaviin kantoihin.

Ota yhteyttä ja tilaa kantojyrsintä – kysy hinta alan ammattilaiselta.