Metsuripalvelut


Metsuri luotettavasti palveluksessasi

Täytä yhteydenottolomake tai soita 045 8844 228 ja tilaa!

Ammattitaitoinen ja kokenut metsuri huolehtii puiden kaadosta hankalissakin paikoissa. Ammattitaitoiselta metsurilta onnistuvat suorat kaadot, kiipeilykaadot, myrskyvaurioiden raivaus, puunkaato nostimilla ja nosturilla, alaslaskutekniikat sekä haketus ja kantojyrsintä. Vantaan, Espoon ja Helsingin seudulla sekä muualla Uudenmaan alueella monipuolista ja osaavaa metsuripalvelua saat tietysti Sahamieheltä. Sopimuksesta olemme valmiita palvelemaan myös muualla Suomessa.

Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkista sektoria (mm. kunnat ja kaupungit).

Onko haussa ammattitaitoinen arboristi?

Arboristi tarkoittaa puunhoitajaa, ja vakiovarusteisiin kuuluvat esimerkiksi kiipeilyvaljaat, monenlaisia sahoja moottorisahasta raivaussahaan, voima- ja oksasakset sekä lahonetsintämikropora, jonka avulla selvitetään puiden kuntoja. Juuri lahonneiden puiden turvallinen poistaminen hankalista paikoista onkin arboristin toimenkuvan tärkeimpiä ominaisuuksia. Näin ne eivät pääse aiheuttamaan vaaraa kaatuessaan esimerkiksi myrskyjen tai kovien tuulenpuuskien aikana.

Saat meiltä arboristipalvelut koko Uudenmaan alueella, sopimuksen mukaan toki kauempanakin.

Metsuripalvelut räätälöidysti asiakkaille

Kokonaisvaltaiset metsuripalvelut tuovat ratkaisun kaikkiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten yksittäisen piha- tai ongelmapuun kaato, myrskyraivaukset tai kantojen jyrsinnät ja haketukset. Hyödynnä luottavaisin mielin vuosien mukanaan tuomaa kokemustamme ja syvää alan tietotaitoamme, niin pääset eroon haluamistasi puista varmasti ja ennen kaikkea turvallisesti, vaikka ne sijaitsisivat hyvin lähellä taloasikin tai muuta kiinteistöä.

Metsuri Vantaan, Espoon ja Helsingin alueilla. Sopimuksesta koko Uusimaa, tilaa arboristi täältä

Etenkin haasteellisemmat puunkaadot metsuri toteuttaa meillä aina harkitusti ja suunnitellusti. Kaadettava puu ja ympäröivä työalue arvioidaan aina ennen kaatamisurakkaan ryhtymistä. Tämän arvioinnin jälkeen pystymme antamaan tarjouksen kaadosta – hinnoittelu räätälöidään kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Metsurin hoitamana puunkaato oikeuttaa myös kotitalousvähennykseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kun tarvitset avuksesi ammattitaitoista metsuria Vantaan, Espoon, Keravan tai Helsingin seudulla tai muualla Uudenmaan alueella. Lupaamme, että saamme hoidettua turvallisesti myös ne kaikkein hankalimmissa paikoissa kasvavat puut, lahopuut ynnä muut ongelmatapaukset.